30 Bir

PRINCIPAS NR.11: KELIAUK, KAD ATRASTUM GYVENIMO PRASMĘ (1)

“Kelionės yra priešnuodžiai prietarams, aklam prisirišimui ir siauram mąstymui” – Markas Tvenas

Ką rinktumėtės Jūs: už seminarą sumokėti 5 000 litų ar šiuos pinigus gauti už dalyvavimą? Aš pasirinkau antrąjį variantą ir, iš savo bajoriško verslo partnerių (vienos žinomiausių pasaulyje sveikos gyvensenos produktų kompanijos) sulaukęs kvietimo keliauti į „Lyderių mokyklą“ Italijoje, nė nedvejodamas sutikau.

Turiu prisipažinti, kad, nors iš minėtos konferencijos sugrįžau prieš gerą mėnesį, iki šiol jaučiuosi taip, tarsi ir šiandien leisčiausi į naują kelionę. Tik šioje kelionėje visiškai nepavargsta kojos, nes keliauju per patirtus įspūdžius ir nepakeičiamas patirtis, kurios nušviečia kol kas kiek apniukusią lietuvišką vasarą, o kartu dar ir padeda užsidirbti. Daugiau smulkmenų ir viešnagėje įamžintų kadrų mano facebook paskyroje, o čia, įkvėptas itališkos saulės ir pietietiško temperamento, dalinuosi su Jumis naujais asmeniniais patarimais, kaip užtikrintai kurti saugią, sveiką ir turtingą ateitį.

Prasmingas gyvenimas nebijo pokyčių

Kiek kartų girdėta, kad pats gyvenimas – viena didelė kelionė, kupina netikėtų posūkių, pokyčių, iššūkių ir išbandymų. Kai gyvenimo kelionė metė man iššūkį – netikėtą atleidimą iš tarnybos, pasukau verslo be rizikos keliu. Kiek sėkmingai tas kelias klojasi, galite įvertinti patys. O aš, sakau visiškai atvirai: šiame bajoriško gyvenimo kelionės etape įsitikinau, kad gyvenimo prasmė – tikrai ne nuolatinis darbas kitiems, visiškai atsisakant savo norų, tikslų ir malonumų.

Viešnagė Italijoje man dar kartą įrodė, kad tikroji gyvenimo prasmė – tai pilnavertis, sveikas, finansiškai ir fiziškai saugus gyvenimas. Velniškai įžvalgus buvo Markas Tvenas, kažkada pasakęs, kad kelionės – priešnuodis siauram mąstymui ir aklam prisirišimui. Juk išties kartais akla pokyčių baimė ir prisirišimas prie jau pasiektų tikslų bei esamos, nors labai dažnai ne iki galo saugios, sveikos ir turtingos kasdienybės būtent ir pakiša koją, siekiant aukštesnių tikslų ir atrandant naujas galimybes.

Jei į savo gyvenimą nebūčiau įsileidęs pokyčio, kurio pagalba pinigus man uždirba pasyviųjų pajamų srautas, nebūčiau turėjęs unikalios ir tik vieną kartą gyvenime pasitaikančios galimybės susitikti su sėkmingiausiais bajoriško verslo partneriais iš viso pasaulio ir išgirsti jų verslo vystymo paslaptis. Sakau Jums iš savo patirties, jei tik nebijai keisti to, kuo nesi patenkintas, galimybė galimybę veja!
(bus daugiau)

Su geriausiais linkėjimais,
Rimvydas Bajorinas

Pasidalinti Tweet about this on TwitterPin on PinterestShare on FacebookShare on Google+Share on LinkedInEmail this to someone

Blogas

0 Comment

related posts

LEAVE A COMMENT